“Det har været meget inspirerende at gå på Orlas skriveskole. De mange forskellige skriveøvelser, tekstlæsninger og Sissels ærlige og præcise tekstrespons og store engagement for litteratur, gør at man virkelig får mulighed for at udvikle sig både kreativt og sprogligt.”

Julie Stokkendal, Skriveskolen Orla, 2015

 

“Det har været super inspirerende at gå på dit skrivekursus. Det er fantastisk at mærke hvordan du brænder for litteraturen og sproget, og hvordan du går i dybden, når du giver tekstrespons, -Jeg kunne se hvordan jeg flyttede mig undervejs og det har givet mig endnu mere blod på tanden. Jeg lærte, at omskrivninger på mine tekster faktisk var spændende, selvom det også var hårdt arbejde, men det er fedt at mærke, hvordan det rykker, når man gør sig umage.”

Marie Kolding Lund,  Skriveskolen Orla, 2014

 

Udfordring, så hatten passer. Seriøs og konstruktiv kritik. Meget brugbar når jeg har sundet mig lidt over at jeg har SÅ meget at lære. ”

Birgitte Hasle, Skriveskolen Orla, 2014

 


For mig åbner Sissel en helt ny verden ved at lære mig at blande farver og fremhæve motiverne ved at bruge mere maling og lave tydelige penselstrøg.  Jeg har ikke før oplevet sådan en målrettet undervisning, og det er spændende og inspirerende at lære sådan nogle tekniske kneb. Jeg kan tydeligt mærke, at Sissel ved, hvad hun taler om. Hun er totalt ærlig, og det gør mig tryg i processen.

 

Alice Persson, 2014, maleri

 

 

”Det er dejligt at være på kursus hos Sissel, fordi hun skaber et regi, hvor man som elev får plads til at udvikle sig på sin egen måde.”

 

Susanne Wiggers, 2012, maleri

 

 

 

”Hos Sissel lærer man, at der ikke er genveje og nemme løsninger. Men det sker med udgangspunkt i den enkeltes formåen, engagement og barrierer, og der er en god arbejdsom atmosfære på holdet. ”

 

Bodil Jacobsen  2012,  tegning og maleri

 

 

 

”Sissel er god til kvalificeret at kommentere og vejlede en så det er en løbende proces.”

Agnes Christiansen, 2012, maleri

 

 

 

”Sissel tilstræber, at vi skal tilføre vores arbejde noget ud over det nydende (æstetiske), som vi malerkursister er tilbøjelige til at blive hængende i, og i stedet komme ud over rampen og sætte os selv lidt på spil. Igennem sine kommentarer til det vi laver, søger hun at give de sagtmodige mod til at gå ud over nørkleriet og byde klicheerne trods på jagt efter et personligt udtryk.”

 

Hans Jørgen B. Rasmussen, 2012,  maleri

 

 

 

” Kombinationen af øvelser, feedback og dialog fungerede fint, og i kombination med Sissels tydelige engagement og “brænden for” faget samt klare forberedelse, fungerede weekenden rigtig godt. Tak for det.”

 

Julie Dinesen, 2012: kursus i at skrive børnelitteratur

 

 

 

”Det gode ved Sissel er, at man ved at hun siger sin ærlige mening om det man laver, men på en måde så kritikken kan få én videre i arbejdsprocessen. Jeg ved, at hun ikke siger noget af høflighed, og det er en stor kvalitet.”

 

Line Mortensen, 2010, maleri

 

 

 

”Sissel er super kompetent inden for mange genrer af maleriet. Du inspireres og lærer hele tiden, og får ærlig og konstruktiv feed-back i en dejlig afslappet og munter atmosfære. Kurserne kan på det varmeste anbefales enhver, såvel øvet som uøvet, som har lyst til at komme i gang med at udtrykke sig på et lærred.”

 

Marie-Louise Valentin, 2010, maleri

 

 

 

”Jeg har haft stor glæde af din undervisning. Jeg synes, at du meget hurtigt sætter fingeren på de “ømme” steder, så jeg kan komme videre. Desuden opmuntrer du, så man får lysten og selvtilliden styrket.”

 

Preben Meile,  2010, maleri

 

 

 

”Tusind tak for et inspirerende og lærerigt undervisningsforløb; såvel på dit tegne- som malekursus. Det har været en gave at få lov at udvikle mine kreative sider, fordybe mig i kunsten og udforske farver, former og flader i en afslappet og professionel atmosfære.”

 

Mette Hein Bang, 2010, maleri og tegning

 

 

 

”Undervisningen er inspirerende og udfordrer deltagerne meget seriøst.”

 

Birgit Mortensen,  2010, maleri