Ønsketænkning

Ønsketænkning af Sissel BergfjordØnsketænkning er et portræt af tilstanden mellem ung og gammel, en kollage af sanseindtryk, tanker, erindringer, udsagn, fordomme og lyster. Et patchwork af sætninger fra en bevidsthed der holder sit subjektive øje åbent mod verden i større betragtninger og helt ned i de mindste detaljer og bevægelser: Død og fødsel, afstande, fakta og fiktion om rødhårede mennesker, racisme, rejsen i Italien, kroppens skønhed og forfald, begær og lyster, frygt og utilstrækkelighed og et du og et jeg i skarp dialog.

 

Køb bogen
Anmeldelser


Sortedam

Michael-Strunge Prisen 2013

Sortedam Roman af Sissel BergfjordSigrid er højgravid. Hun bilder sin kæreste ind, hun skal besøge en veninde. I virkeligheden har hun omsider taget sig sammen til at få ryddet op i sin mors lejlighed, fire måneder efter morens begravelse, og hun beslutter at blive i lejligheden nogle dage.
Sigrids mor Mona var en skønhed, der levede højt på sin charme, lige indtil hendes drikkeri tog magten fra hende. Sigrid går i 3.g og ser hjælpeløst til, mens Mona ødelægger familiefesten, flyveturen og juleferien i Rom.

Læs uddrag fra romanen – på websiden

 

Anmeldelser
Køb bogen

 

Min morfars stemme

Min morfars stemme af Sissel Bergfjord

Læs uddrag af bogens første kapitel

 

Køb bogen
Anmeldelser

 

 

Andre udgivelserPublikationer af Sissel Bergfjord